Portugal: natuur, fado en port

PORTUGAL

toegankelijk en dichtbij

Een land met ongekende afwisseling, iedere regio heeft zijn authentieke kenmerken en het natuurschoon is imponerend. Tel het relaxte levenstempo daarbij op en het is duidelijk dat Portugal een droombestemming is.

Portugal heeft ook iets knus over zich. Een vissersdorpje waar de tijd lang geleden stil is blijven staan, een terrasje aan het vissershaventje, een gezellige kleine wijnbodega, of een port-proeverij. Heerlijke intieme restaurantjes, stille straatjes in een stad en de aardige en behulpzame bevolking. En niet te vergeten, de beroemde fado, hier komt de Portugese passie naar boven en we raden dan ook zeker aan een fado avond te bezoeken.

Voor natuurschoon zit u goed in Portugal, van glooiende groene valleien tot uitgestrekte vlaktes en van woeste ruige natuurgebieden tot spectaculaire verborgen strandjes.

Bekijk de leuke excursies, allen los te boeken en gericht op het intens beleven van dit mooie land, in al zijn facetten. Tijdens iedere excursie gaat een enthousiaste lokale gids met u op pad. Prijzen onder voorbehoud.

Bekijk het reisvoorbeeld.