Uw droomvakantie compleet maken

Droomreizen levert u een op uw wensen afgestemd reisadvies. Als onafhankelijke bemiddelaar tussen u en de reiswereld ga ik op zoek naar de juiste partijen die uw droomvakantie compleet maken:

  • Accommodatie (hotel, appartement, vakantievilla of bijzondere locatie zoals een boutiquehotel, pousada of agriturismo),
  • Vervoer (vliegtuig, trein, huurauto, privéchauffeur, boot, cruise),
  • Voorzieningen ter plaatse (transfer, gids, excursie, safari, concert, toegang tot musea, diner, ontmoetingen met lokale bevolking, etc.).

 

Werkwijze

Allereerst luister ik naar uw wensen, doe ik onderzoek en draag ik u suggesties aan. Alle mogelijkheden worden met u besproken. Dan komt Droomreizen met een reisvoorstel op maat. Daarna beslist u en verzorgt Droomreizen de reis van begin tot eind. Wenst u een avontuurlijke rondreis door Afrika, een kleurrijke duikvakantie, een gecombineerde landen rondreis, een bezoek aan een culturele stad of wenst u juist lekker te luieren aan het strand op een exotische bestemming, alles is mogelijk. Uw wensen en uw budget zijn het uitgangspunt voor een Droomreis op maat. Droomreizen neemt u het tijdrovende zoeken en gepuzzel uit handen. Gewin, gemak en genot!

 

De juiste ervaring

Droomreizen heeft jarenlange ervaring in de reiswereld en is onafhankelijk van reisorganisaties. Door bemiddeling kan ik u de scherpste aanbiedingen tegen de beste kwaliteit aanbieden. Hiervoor betaalt u slechts een bedrag als percentage van de reissom.

Omdat ik goede service belangrijk vind, zorg ik ervoor dat zowel uw belangen als die van de andere partij behartigd worden. Dat doe ik door een zorgvuldige uitvoering van uw opdracht en correcte afhandeling van de reservering.

Neem contact met Droomreizen op voor de reis van uw dromen